Mijn eerste dag als blogger

google.com, pub-9415857500083945, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Heb je ook wel eens het idee dat je geen overzicht meer hebt in je persoonlijke financiële situatie? Kom je aan het einde van je maand ook een stukje geld tekort? Wil je meer inzicht in je financiën? Misschien is dat de reden dat je hier terecht bent gekomen en geloof me, je bent op de juiste plek! Ik zal proberen je te helpen om meer inzicht te creëren in je eigen financiën. Binnen no time heb jij alles weer in de hand en ben je op weg naar je eigen financiële vrijheid.

Even voorstellen..

Ik ben Patricia Oolders, een alleenstaande moeder van 33 jaar uit een klein dorpje in het noorden van Nederland. Ik ben parttime werkzaam op de financiële administratie van een middelgroot productiebedrijf. Mijn 2 prachtige kinderen zijn 6 en 5 jaar. Altijd al ben ik erg geïnteresseerd in geldzaken en alles wat daar mee te maken heeft. Ook niet zo gek natuurlijk, gezien het werk wat ik doe. Blijkbaar zit zoiets in het aard van het beestje.

Aanbiedingen bij EuroClix

Ik heb het afgelopen jaar mijn eerste eigen huis gekocht en daar ben ik onwijs trots op. Nu zul je misschien denken ‘huh, een huis gekocht met een parttime baan, kan dat dan?’ Yes I can! Nee ik ben niet rijk, en nee ik had ook geen zak met geld nog ergens liggen. Dit is me gelukt doordat ik een plan heb gemaakt en er keihard voor ben gegaan. En ik geloof dat iedereen zijn doelen kan behalen, als je er maar echt voor wilt gaan!

Doel van mijn blog

Nu ik inmiddels zo lekker in mijn eigen huisje woon (niets bijzonders overigens, gewoon een hoekwoning, maar voor mijn is het een paleis), merk ik dat ik heel graag anderen wil inspireren en helpen met hun financiële situatie. Ik zie mensen struggelen met hun geldzaken, en de eindjes aan elkaar knopen om iedere maand maar weer rond te kunnen komen. Ik hoor dingen als ‘ik snap niet hoe je het doet’ en ‘oh dat lukt mij nooit!’. Daar wilde ik iets aan doen, vandaar deze blog.

Ik zal jullie informatie geven over verschillende onderwerpen, allemaal dingen die te maken hebben met geld, inkomen, uitgaven, besparen en alles wat daar mee te maken heeft. Ik hoop oprecht dat ik kan helpen om voor jullie wat financiële vrijheid te creëren. Voor sommigen van jullie is misschien de eerste stap financiële rust. Geen zorgen meer hoeven maken over hoe je iedere maand maar weer opnieuw rond moet komen. Anderen zullen daar minder moeite mee hebben maar ik weet dat bij heel veel mensen het geld er net zo hard uit vliegt als dat het er in komt. En nee; het maakt niet uit of je nu veel of weinig inkomen hebt. Vaak is het zo dat hoe meer je verdient, hoe meer je uitgeeft.

Iedereen kan op zijn of haar eigen manier financiële rust krijgen, ik geef slechts handvatten en tips hoe je dit kunt bereiken. In mijn volgende blog zal ik je vertellen hoe je zelf stap voor stap je administratie thuis op orde kunt krijgen. Het is echt niet ingewikkeld, zoals ik al zei: iedereen kan het, en jij ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *