Aaaand we’re back :)

google.com, pub-9415857500083945, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Na een poosje stil te zijn geweest ben ik weer terug! Er is momenteel veel aa de hand in de wereld, dus ik zal proberen om regelmatig weer wat dingen met jullie te delen.

Nu het coronavirus de wereld in zijn greep heeft, de beuzen zakken naar een dieptepunt en iedereen 1,5 meter afstand moet houden, zal iedereen zich dit jaar voor altijd blijvn herinneren als het jaar waarin men wc papier hamsterde (wáárom toch?).

Wat kun je van mij verwachten?

Naast het feit dat ik weer verschillende onderwerpen met jullie wil delen, kun je hier ook tips en adviezen verwachten. Ik wil niet te lang stil blijven staan bij het hele corona-gebeuren, maar juist verder gaan met de dagelijkse gang van zaken. Want ja, die gaan ook gewoon door.

Aanbiedingen bij EuroClix

Mijn focus ligt dus vooral op de inhoud van mijn blogs. Want, heel eerlijk, dit is niet de mooiste website die je ooit hebt gezien toch? Misschien komt dat in de toekomst nog, wie weet. Ik ben totaal geen nerd met coputers, ds ik zal er erg veel tijd (of geld) in moeten steken om mijn site mooier en overzichtelijker te maken.

Wat kunnen jullie voor mij doen?

Ik ben altijd super geïnteresseerd in jullie mening, dus laat vooral van je horen! Of je nou hier een reactie achter laat of op Facebook, Insta of Pinterest; als jullie maar van je laten horen! Ik schrijf graag over dingen die jullie graag lezen, dus heb je vragen? Kom maar door dan 🙂

En oh ja, dit alles is helaas niet gratis. Ik moet betalen om dit te kunnen doen, vandaar dat er hier en daar wat advertenties op mijn website staan. Ook werk ik met affiliate-links van Bol.com. Dat betekent dat wanneer je op een advertentie van Bol.com klikt of via een linkje in de tekst wordt doorgestuurd naar Bol, en je doet daar dan een aankoop, krijg ik een (echt heel super klein) bedrag daarvan. Jij betaalt er niks extra’s voor; sterker nog; je merkt er niet eens wat van. Dus mochten jullie mij willen helpen, dan kan dat op deze manieren.

Bedankt voor het lezen dat dit artikel! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben of heb je hulp nodig bij het opstellen van je budget, laat dan een reactie achter in de comments hieronder, stuur een bericht via de socials (Facebook, Insta, Pinterest) of stuur een mail naar info@mybudgetlifestyle.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *